Aluat De Pizza
Aluatul de Pizza necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză.
Instrucțiuni
Se amestecă 4 căni de făină, brânză, drojdie și sare într-un castron mare.
Adăugați apă și ulei; se amestecă până când amestecul formează aluat moale. Frământați pe suprafața ușor făinată 5 min. sau până când este netedă și elastică, adăugând treptat făina rămasă.
Tăiați aluatul în 4 bucăți. (Fiecare piesă este suficientă pentru o pizza de 12 inci.) Pulverizați fiecare bucată cu spray de gătit. Dacă utilizați imediat, acoperiți numărul dorit de bucăți de aluat cu folie de plastic; lăsați să stea 15 min.
Așezați fiecare bucată de aluat rămasă într-o pungă de plastic separată, resigilabilă, care a fost pulverizată cu spray de gătit. Sigilați pungile; refrigerați până la 2 zile sau congelați până la 3 luni.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto