Agnolotti de iepure cu rozmarin și Brodo de pui este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1143 calorii, 95g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $7.62 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan proaspăt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de iepure fiert lent W. năut, rozmarin și usturoi, Tortellini În Brodo, și Tortellini În Brodo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 225 de grade. Clătiți picioarele de iepure sub apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Iepure
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți picioarele într-un cuptor olandez mare într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi cu 1/4 inch. Se acoperă cu o hârtie de pergament rotundă și se pune direct pe ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Transferați la cuptor și gătiți până când carnea cade de pe os, aproximativ 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch