Agnolotti de iepure cu rozmarin și Brodo de pui

Agnolotti de iepure cu rozmarin și Brodo de pui
Agnolotti de iepure cu rozmarin și Brodo de pui este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1143 calorii, 95g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $7.62 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan proaspăt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de iepure fiert lent W. năut, rozmarin și usturoi, Tortellini În Brodo, și Tortellini În Brodo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 225 de grade. Clătiți picioarele de iepure sub apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De IepurePicior De Iepure
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți picioarele într-un cuptor olandez mare într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi cu 1/4 inch. Se acoperă cu o hârtie de pergament rotundă și se pune direct pe ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Transferați la cuptor și gătiți până când carnea cade de pe os, aproximativ 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilspanac ambalat pentru copiispanac ambalat pentru copii4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată1parmezan rasColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional1morcov, tăiat în bucăți de 1 inchmorcov, tăiat în bucăți de 1 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi tocati maruntmorcovi tocati marunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrădăcină de țelină tocată măruntrădăcină de țelină tocată mărunt1rădăcină de țelină, tăiată în bucăți de 1 inchrădăcină de țelină, tăiată în bucăți de 1 inch4Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui sau apăstoc de pui sau apă1kilogramecreveți colosali, cu coadă, curățați și devenațicreveți colosali, cu coadă, curățați și devenați3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsare grosierăsare grosieră6puțin dovlecel tocatSare grosierăSare grosieră6puțin dovlecel tocatSare grosieră și piper negru proaspăt măcinatSare grosieră și piper negru proaspăt măcinat1lingura. otet de vin rosu(25-30 cm) căpșuni Fructe la metru(25-30 cm) căpșuni Fructe la metru4crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt4crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1capusturoi, înjumătățitusturoi, înjumătățit1Oreos dublu umplutusturoi tocat foarte finusturoi tocat foarte fin1parmezan rasbrânză mascarponebrânză mascarpone6puțin dovlecel tocatUlei de măslineUlei de măsline591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras1parmezan rasparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras1parmezan raspătrunjel tocatpătrunjel tocat2cp. legume (de exemplu, spanac)pătrunjel tocatpătrunjel tocat2păstârnac, decojite și tăiate în bucăți de 1/2 inchpăstârnac, decojite și tăiate în bucăți de 1/2 inch6puțin dovlecel tocatAluat De PasteAluat De Paste6puțin dovlecel tocatPiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat1kilogrameiepuri fiecare), picioarele îndepărtateiepuri fiecare), picioarele îndepărtate1parmezan rasrozmarin tocat foarte finrozmarin tocat foarte fin1Oreos dublu umplutrozmarin tocatrozmarin tocat6puțin dovlecel tocatSare de mareSare de mare2Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată3Crustă: firimituri de biscuiți grahamșalotă tocată foarte finșalotă tocată foarte fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista