Afumătoare Burger Quesadillas

Afumătoare Burger Quesadillas
Smokehouse Burger Quesadillas ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți brânză cheddar, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Alabama Smokehouse porc Burger cu sos de gratar alb, Burgeri Smokehouse, și Burgeri Smokehouse.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Se amestecă sosul de grătar în amestecul de carne de vită măcinată și se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Preîncălziți quesadilla maker sau preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se întinde 1/2 amestecul de carne de vită măcinată pe o tortilla și se acoperă cu 1/2 brânza Cheddar și 1/2 ceapa prăjită franceză; se acoperă cu o a doua tortilla. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Gatiti fiecare quesadilla in quesadilla maker sau pe o foaie de copt in cuptorul preincalzit pana se rumeneste si branza se topeste, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Tăiați în triunghiuri cu un tăietor de pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista