Adobong Pusit (Calmar Adobo)
Adobong Pusit (calmar Adobo) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 5 porții. Acest fel principal are 259 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, apă, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Adobong Pusit sa Gata, Inihaw na Pusit (calmar la grătar), și Ginisang Pusit (calmar în roșii și ceapă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați calmarul, oțetul și apa într-o oală mică la foc mediu; condimentează cu sare și piper. Gatiti 10 minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute. Se amestecă sosul de roșii și soia în amestec.
Se toarnă amestecul de calmar în cratiță și se aduce la foc mic; gatiti impreuna inca 20 de minute.