Aburit Din Asia Biban De Mare În Sac

Aburit Din Asia Biban De Mare În Sac
Aburit din Asia biban de mare în sac este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 28 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la Jamie Oliver are 29 de fani. Dacă aveți la îndemână 00G de biban de mare, usturoi, sos de soia kikkoman și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 39 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Sake Aburit Biban De Mare, Biban de mare aburit sau Snapper roșu, și Bas Cu Dungi Aburite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C / 218° / gaz 7.Scoateți raftul superior din cuptor și așezați o tavă de copt pe raftul din mijloc.Rupeți un metru de folie de bucătărie. Îndoiți-l în jumătate, astfel încât grosimea sa dublă, apoi pliați-l din nou în jumătate. Ar trebui să sfârșești cu ceea ce arată ca o felicitare mare de ziua de naștere din folie. Faceți două dintre acestea, apoi așezați-le deschise și plate pe masă. Fiecare folie de folie va conține o bucată de pește pe care o puteți face una mare pentru patru sau o versiune puțin mai mică pentru two.In un pistil și mortar, bate-ți frunzele de tei până se descompun și iese toată aroma. Apoi adăugați iarba de lămâie și faceți din nou același lucru. Faceți acest lucru pentru câteva minute... merită fiecare secundă. Apoi adăugați usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul ras și toate tulpinile de coriandru. Odată ce toate acestea sunt zdrobite într-o pulpă, adăugați sosul de soia, coaja și sucul de tei și măslinul vechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Frunze De TeiFrunze De Tei
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Mortar și PistilMortar și Pistil
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă bine, apoi se gustă și se corectează condimentul cu sos de soia suplimentar după cum doriți.Scorați ușor bibanul de mare pe partea pielii cu un cuțit ascuțit și apoi frecați-le cu amestecul de iarbă de lămâie-ghimbir-lămâie. Lăsați să se marineze timp de o oră, dacă aveți timp, sau puteți găti totul imediat.Periați ușor marginile foliei cu puțin albuș de ou bătut acest lucru ajută la sigilarea coletului atunci când îl pliați și păstrează tot aburul aromat în interior pentru a găti peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
SeabassSeabass
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Puneți porțiunile de biban de mare, cu pielea în sus pe o parte a fiecărui plic. Împărțiți marinada și tot sucul între cele două pachete și introduceți niște coriandru în fantele fiecărei bucăți de pește. Îndoiți folia, apoi pliați în siguranță două părți ale plicurilor. Chiar înainte de a sigila partea finală a pungilor de folie, împărțiți sake-ul între cele două plicuri, având grijă să nu se scurgă. Îndoiți și îndoiți părțile pliate în sus, astfel încât sucurile să nu poată găti. Nu pliați folia până la marginea peștelui lăsați aproximativ 2 inci (5 cm) de spațiu în jurul fileurilor pentru a lăsa aburul să circule.Știu că toate acestea sună ca un pic de un palaver, dar ei de fapt mort simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
SeabassSeabass
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Așezați direct pe tava fierbinte și gătiți timp de aproximativ 12 minute în cuptorul preîncălzit. Odată gătit, lăsați să stea 23 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Serviți pungile la masă doar tăiați-le și ridicați cu grijă peștele. Puteți lingura sucurile peste el (dar nu mâncați bucățile din marinată, deoarece acestea sunt într-adevăr doar acolo pentru aromă).Îmi place să servesc acest lucru cu un castron de orez sau tăiței cu aromă de coriandru, gătit simplu. O să-ți placă.Sfat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În1 h, 39 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista