4 iulie sifon plutește
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? 4 iulie Soda plutește ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 401 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sifon de ananas plutește pentru # SundaySupper, Spike-L: Pepene Verde Vodka Sifon Plutește, și Ciocolată Neagră Bourbon Cherry Soda Plutește.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană zahăr, 1/2 cană suc de lămâie, mierea și coaja de lămâie la foc mediu-mare până când zahărul și mierea sunt dizolvate și amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mediu, bateți laptele și amidonul de porumb cu biciul până se omogenizează și nu rămân bulgări. Bateți în frișcă.
Se toarnă amestecul în cratiță cu sirop; bate bine.
Se încălzește la foc mediu-mare, bătând constant, până când amestecul fierbe și se îngroașă până la o consistență asemănătoare budincii. Se fierbe 1 minut.
Se toarnă amestecul în vasul rezistent la căldură. Pregătiți baia de gheață într-un bazin curat sau într-un castron mare; așezați vasul cu amestec în baia de gheață. Bateți amestecul până se răcește la atingere, 10 până la 15 minute.
Procesați amestecul în mașina de înghețată urmând instrucțiunile producătorilor. Răzuiți înghețata în recipientul congelatorului; sigilați și congelați până se solidifică, cel puțin 2 ore.
Pentru a face siropuri, puneți căpșunile tocate într-o cratiță de 2 litri cu 1/2 cană de zahăr.
Se încălzește la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul, iar fructele de pădure se înmoaie și își eliberează sucurile.
Se ia de pe foc. Apăsați amestecul prin sită cu ochiuri fine în castron. Se amestecă 1 linguriță suc de lămâie. Aruncați semințele și solidele. Puneți siropul deoparte să se răcească. Repetați procesul cu afine, 1/2 cană zahăr și 1 linguriță suc de lămâie.
Pentru a servi, puneți linguri generoase de înghețată cu picături de ambele siropuri în pahare de băut. Se acoperă cu apă sifonată; se ornează cu frișcă și stropi de bomboane. Cel mai bine sa bucurat sorbit printr-un pai distractiv.