Șuncă de usturoi, ciuperci și spanac Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 241 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, brânză cheddar, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Mini Frittata la cuptor cu rosii si spanac, busuioc proaspat si Feta, Spanac Ciuperci Frittata, și Spanac, ciuperci și Bacon Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul și șalotul în unt fierbinte până când șalotul este înmuiat, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile în șalotă și usturoi; gătiți și amestecați până când ciupercile încep să se rumenească, 8 până la 10 minute. Amestecați spanacul în amestecul de ciuperci, acoperiți și gătiți până când spanacul este ofilit, încă aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Spanac
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă șunca, se gătește până când șunca începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
4
Se toarnă ouăle uniform în tigaie și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când frittata este așezată la mijloc și ușor umflată, aproximativ 25 de minute. Un cuțit introdus în centrul frittatei ar trebui să iasă curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
6
Se presară brânză Cheddar, se lasă să stea până se topește brânza, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru.