Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar. Această rețetă face 8 porții cu 1190 calorii, 99G de proteine, și 81g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de boabe de piper, sirop de arțar de gradul b, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar, Cereale și pătrunjel Crusted Chick ' N cu muștar Maple Pan sos, și Condiment Crusted Pui + Sânge Portocaliu Arțar Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Îndepărtați orice piele groasă din șuncă și toate, cu excepția stratului de grăsime de 3/4 inci.
Se toacă și se toacă usturoiul cu sare într-o pastă. Se macină grosier coriandrul și boabele de piper în râșnița de cafea/condimente și se amestecă împreună cu făina, untul și pasta de usturoi într-un bol.
Întindeți pasta de condimente pe toată șunca, apoi puneți șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie mare unsă.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când crusta este aurie și un termometru citit instantaneu introdus în centru (nu atingeți osul) înregistrează 150 de grade F, aproximativ 1 1/4 ore.
Transferați șunca într-un platou și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Pentru sos: amestecați muștarul și siropul de arțar până se combină bine.
Nota bucătarului: sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Garnitură: 2 ciorchini mari pătrunjel proaspăt cu frunze plate .
Echipament Special: o râșniță electrică de cafea / condimente .