Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar

Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar. Această rețetă face 8 porții cu 1190 calorii, 99G de proteine, și 81g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de boabe de piper, sirop de arțar de gradul b, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă cu crustă de condimente cu sos de muștar de arțar, Cereale și pătrunjel Crusted Chick ' N cu muștar Maple Pan sos, și Condiment Crusted Pui + Sânge Portocaliu Arțar Glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Îndepărtați orice piele groasă din șuncă și toate, cu excepția stratului de grăsime de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Se toacă și se toacă usturoiul cu sare într-o pastă. Se macină grosier coriandrul și boabele de piper în râșnița de cafea/condimente și se amestecă împreună cu făina, untul și pasta de usturoi într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți pasta de condimente pe toată șunca, apoi puneți șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie mare unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți în mijlocul cuptorului până când crusta este aurie și un termometru citit instantaneu introdus în centru (nu atingeți osul) înregistrează 150 de grade F, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați șunca într-un platou și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Pentru sos: amestecați muștarul și siropul de arțar până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se servește cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Nota bucătarului: sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Garnitură: 2 ciorchini mari pătrunjel proaspăt cu frunze plate .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze PlatePătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
11
Echipament Special: o râșniță electrică de cafea / condimente .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista