Șuncă și supă mare de fasole nordică

Șuncă și supă mare de fasole nordică
Sunca si supa de fasole mare de Nord ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Supă Mare De Fasole Nordică, Great Northern Bean Chili, și Mare Tocană De Fasole Nordică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați șunca de pe os în bucăți de mărimea mușcăturii, rezervând os. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu și prăjiți bucățile de șuncă în unt fierbinte până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mare; gătiți și amestecați ceapa, morcovii și usturoiul în untul fierbinte până se înmoaie și ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se toarnă fasole nedesenată în legume, se adaugă șuncă și OS de șuncă rezervat și se toarnă apă pentru a face supa grosimea dorită. Se amestecă frunzele de dafin în supă și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
OS De șuncăOS De șuncă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Aduceți supa la fiert, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
5
Îndepărtați osul de șuncă și frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OS De șuncăOS De șuncă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista