Șuncă și supă mare de fasole nordică
Sunca si supa de fasole mare de Nord ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Supă Mare De Fasole Nordică, Great Northern Bean Chili, și Mare Tocană De Fasole Nordică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați șunca de pe os în bucăți de mărimea mușcăturii, rezervând os. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu și prăjiți bucățile de șuncă în unt fierbinte până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mare; gătiți și amestecați ceapa, morcovii și usturoiul în untul fierbinte până se înmoaie și ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă fasole nedesenată în legume, se adaugă șuncă și OS de șuncă rezervat și se toarnă apă pentru a face supa grosimea dorită. Se amestecă frunzele de dafin în supă și se condimentează cu sare și piper negru.
Aduceți supa la fiert, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 25 de minute.
Îndepărtați osul de șuncă și frunzele de dafin înainte de servire.