Șerbet Chai Cu Ciocolată
Nevoie de o desert prietenos fără gluten și FODMAP? Șerbetul chai cu ciocolată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, zahăr, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Șerbet de ciocolată-banană, Înghețată De Șerbet Cu Ciocolată Cu Mentă, și Clătite de proteine cu condimente de vanilie chai cu sirop de miere Chai (GF) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, amestecați ceaiul chai și zahărul până la fierbere.
Bateți în ciocolată, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Descoperi; amestecati pentru a combina.
Bateți în jumătate și jumătate și scorțișoara, cardamomul și cuișoarele. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 3 ore sau până la 1 zi.
Congelați într-un aparat de înghețată (cel puțin 1 1/2-qt. capacitate) conform instrucțiunilor producătorului până când mașina se oprește sau dasherul este greu de rotit.
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și congelați până când este ferm, aproximativ 3 ore.