Înghețată pe băț: Fudgsicles de casă
Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 457 calorii, 5g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 232 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Înghețată De Copane De Casă, Tort De Înghețată De Casă, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata tocată într-un vas de amestecare din sticlă medie. Pune deoparte.
Combinați smântâna grea, laptele și pudra de cacao într-o cratiță medie la foc mediu.
Bateți constant până când cacao se dizolvă și amestecul ajunge la foc mic.
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolată.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute și apoi bateți ușor până când toată ciocolata se topește.
Bateți extractul de vanilie.
Împărțiți amestecul uniform între matrițe și puneți-l în congelator. Congelați cel puțin 4 ore sau până se solidifică. Fudgepops poate fi ținut la congelator până la 1 săptămână într-un recipient etanș.