Înghețată de vanilie finală

Înghețată de vanilie finală
Dacă aveți în jur 2 ore pentru a petrece în bucătărie, Ultimate vanillan ice cream ar putea fi un minunat fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 222 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. Este perfect pentru Vara. 228 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă dublă din carton, gălbenușuri de ou, zahăr auriu și păstăi de vanilie. Funcționează bine ca un desert accesibil. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Final vanillan inghetata, Makeover final: Vanillan inghetata, și Înghețată Vanillan (plus un desert de înghețată de cafea și vanillan) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți recipientul din mașină în congelator cu o zi înainte de a dori să faceți înghețata. A doua zi, turnați smântâna și laptele într-o tigaie medie pe bază de greutate, apoi răsturnați jumătate din zahăr. Tăiați păstăia de vanilie pe lungime cu un cuțit mic și ascuțit și scoateți cât mai multe dintre semințele negre minuscule în amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați păstăia în trei și aruncați-o în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți smântâna și laptele la foc mic, amestecând ocazional, până aproape că fierbe, veți vedea câteva bule la margine. Scoateți focul și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute, astfel încât vanilia să se poată infuza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron cu restul de zahăr și bateți cu un bătător electric de mână timp de aproximativ 2 minute până când amestecul s-a îngroșat, are o culoare mai palidă și cade în panglici groase când ridicați bătătoarele. Folosind un ulcior de măsurare, scoateți aproximativ 125 ml/4FL oz din amestecul de cremă și bateți în gălbenușurile de ou pentru a le slăbi. Reîncălziți crema până ajunge la fierbere, scoateți focul și amestecați amestecul de gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întoarceți tigaia la foc mic și gătiți, amestecând tot timpul cu o lingură de lemn, timp de 8-10 minute, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii. Urmăriți că nu fierbe imediat ce vedeți bule pe cale să izbucnească la suprafață, ar trebui să fie suficient de gros, așa că scoateți tigaia de pe foc, astfel încât amestecul să nu se coaguleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă crema într-un castron rezistent la căldură, apoi se așează într-un castron mai mare, cu o treime plină cu apă cu gheață, pentru a se răci (acest lucru durează aproximativ 20 de minute). Se amestecă ocazional pentru a opri formarea pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți vasul cu cremă la frigider timp de 3-4 ore, de preferință peste noapte, astfel încât să se răcească foarte mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți mașina de înghețată în funcțiune, scoateți bucățile de păstăi de vanilie, apoi turnați încet crema rece. Lăsați-l să se agite timp de 10-30 de minute (în funcție de mașină). Când se oprește, este probabil prea moale pentru a mânca, așa că puneți lingura într-un recipient de plastic, acoperiți cu folie alimentară, apoi un capac și congelați timp de cel puțin 3 ore. (Se va păstra la congelator timp de 3 luni, dar nu-l scoateți, apoi înghețați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
9
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.
10
Pentru a-l face manual: la Pasul 1, încălziți laptele, vanilia și jumătate de zahăr fără smântână (crema va fi puțin mai groasă). La începutul pasului 6, bateți crema astfel încât să fie ușoară și dischetă, nu prea rigidă și pliați-o în crema rece. Congelați timp de 3-4 ore, amestecând o dată pe oră până aproape înghețat, apoi congelați ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețata Vanillan. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista