Înghețată de vanilie cu topping de piersici-busuioc

Înghețată de vanilie cu topping de piersici-busuioc
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 141 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți zahăr, apă, piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Vanilie Chai, Scorțișoară Vanilie Piersic Plăcintă Înghețată, și Cremă De Piersici-Vanilie Pops.

Instrucțiuni

1
Așezați piersicile tocate într-un castron. Pune deoparte. Într-o cratiță, combinați zahărul și apa. Se amestecă pentru a combina. Porniți focul la mediu-mare și fierbeți timp de 3 până la 5 minute, până când siropul este mai gros, dar încă nu începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească câteva minute.
3
Se toarnă siropul cald într-un blender. Aruncați frunze de busuioc. Pulsează o dată rapid pentru bucăți mai mari de busuioc; amestecați câteva secunde pentru mai mult sirop verde. (Poate părea puțin funky, dar omule, are un gust bun.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă sirop de busuioc peste piersici tocate. Se lasă să stea câteva minute, apoi se amestecă lingura peste înghețată de vanilie sau căpșuni. (Poate refrigera sos și de a folosi mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De Inghetata De Capsuni, Moale2 Litri De Inghetata De Capsuni, Moale
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista