Înghețată De Nasturtium Cu Brânză De Capră
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 422 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați flori de nasturtium, zahăr, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză De Capră-Înghețată De Căpșuni, Înghețată Prăjită Cu Smochine Și Brânză De Capră, și Înghețată Cu Brânză De Capră De Afine.
Instrucțiuni
Puneți brânza de capră într-un recipient mare (3 litri) rezistent la căldură, care are un capac.
Într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți laptele și amestecați jumătate din zahăr. Se fierbe până se dizolvă zahărul. Între timp, bateți gălbenușurile cu zahărul rămas și sarea într-un castron rezistent la căldură. Când laptele a absorbit tot zahărul—dar înainte de a fierbe-începeți să vă temperați ouăle turnând încet jumătate din amestecul de lapte cald peste amestecul de gălbenușuri în timp ce bateți energic. Apoi turnați încet amestecul de ou-lapte înapoi în cratiță, amestecând energic.
Încălziți amestecul până când acoperă partea din spate a unei linguri și temperatura ajunge la 165 de grade F pe un termometru pentru bomboane.
Se toarnă încet amestecul peste brânza de capră, amestecând pentru a se dizolva complet și a-l încorpora. Îndoiți florile tocate și răciți amestecul timp de cel puțin 4 ore și până la noapte. Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute înainte de servire.