Înghețată De Mentă
Înghețata de mentă este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 271 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, lapte condensat, bomboane de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Cremoasă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/4 căni 2% lapte și gălbenușuri de ou într-o cratiță grea la foc mediu. Gatiti pana cand amestecul este usor gros si acoperiti spatele unei linguri (aproximativ 8 minute), amestecand continuu (nu fierbeti). Se răcește ușor amestecul de ouă.
Combinați amestecul de ouă, 1 1/4 căni 2% lapte, vanilie și lapte condensat într-un castron mare. Acoperiți și răciți complet. Se amestecă bomboanele zdrobite.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.