Înghețată Cu Ulei De Măsline
Înghețata cu ulei de măsline este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 727 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, frișcă grea, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță cu fundul greu de 3 litri la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic, amestecând continuu până se dizolvă zahărul.
Se toarnă apă la o adâncime de 1 inch în partea de jos a unui cazan dublu la foc mediu; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți; așezați gălbenușurile de ou în jumătatea superioară a cazanului dublu. Bateți încet amestecul fierbinte jumătate și jumătate. Gatiti, batand constant, 6 minute sau pana cand amestecul ajunge la 160 si se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri.
Se ia de pe foc; se strecoară printr-o sită fină cu plasă de sârmă pentru a îndepărta orice bulgări, dacă este necesar. Se amestecă smântâna grea.
Bateți în ulei de măsline. Se dă la frigider până se răcește complet.
Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.