Înapoi La Elementele De Bază: Fasole Roșie Și Orez
Înapoi la elementele de bază: fasole roșie și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 445 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, usturoi, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Înapoi La Elementele De Bază Cherry Pie, și Burger de curcan: înapoi la elementele de bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-o tigaie mare incalzita, amestecand, pana cand incepeti sa crisp.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; gatiti, amestecand pana se inmoaie ceapa.
Adăugați pastă, oțet și boia; gatiti, amestecand, 1 minut.
Adăugați orez; gatiti, amestecand, 2 minute.
Adăugați frunza de dafin, bulionul, apa și fasolea; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, acoperit, 20 de minute.
Adăugați porumb; gatiti, acoperit, aproximativ 5 minute sau pana cand orezul este fraged.
Se ia de pe foc; stand, acoperit, 5 minute. Se amestecă sucul; condimentează după gust.Încercați aceste rețete mexicane pe Food Republic: salata mexicană de pui Rick Bayless cu Guacamole și rețetă proaspătă de Romaine
Gone Fishin': Tacos De Somn Cu Rețetă De Slaw Chipotle
Rețetă De Guacamole Cu Tartar De Ton