Împachetări Cu Salată De Mango De Pui

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, învelișurile de salată de Mango de pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1251 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, ulei de gătit, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui, Orez Și Mango În Ambalaje De Salată, Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni, și Împachetări Cu Salată De Creveți Și Mango.
Instrucțiuni
Așezați puiul măcinat, sosul de soia și amidonul de porumb într-un castron mare.
Se amestecă pentru a combina.
Saut nr. 9 ciuperci shiitake si ceapa verde:
Încălziți un wok sau o tigaie saut mare la foc mediu. Odată ce tigaia este fierbinte, adăugați uleiul.
Adăugați ceapa verde și shiitakes feliate.
Lăsați să gătească aproximativ un minut.
Adăugați amestecul de pui: creșteți căldura la mare și adăugați puiul măcinat, sosul de soia, amestecul de amidon de porumb. Folosiți o lingură de lemn pentru a sparge puiul măcinat și întindeți-l în jurul tigaiei. Se amestecă prăjirea în acest fel timp de 5 până la 7 minute până când puiul este gătit.
Adăugați oțetul de orez condimentat, uleiul de susan și mango tăiat cubulețe.
Se ia de pe foc. Reglați condimentele (oțet de orez, ulei de susan, sos de soia) după gust.
Scoateți linguri în cupele formate din frunzele de salată pentru a servi.
Opțiuni-amestecați o lingură mică de sos de chili sau adăugați câțiva fulgi de ardei iute în ulei pe măsură ce se încălzește. Se acoperă cu câteva frunze proaspete de coriandru. Experimentați cu alte cărnuri, cum ar fi mielul, curcanul, carnea de vită sau carnea de porc. Încercați să înlocuiți mango cu felii de mandarină.