Împachetări Cu Caise

Împachetări caise ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 196 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 140 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, slănină, migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Salată de somon ușor Braconat se înfășoară cu un sos de scufundare de caise, Biscuiți Pecan de caise cu unt de miere de caise, și Unt de caise Lekvar-umplutură de caise pentru Hamantaschen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndoiți fiecare cais în jurul unei migdale.
Tăiați fâșiile de slănină în treimi; înfășurați o fâșie în jurul fiecărei caise și fixați-o cu o scobitoare.
Locul pe două ungreased 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigăi de copt.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 25 de minute sau până când slănina este crocantă, întorcându-se o dată.
Într-o cratiță mică, combinați jeleul și sosul de soia; gatiti si amestecati la foc mic timp de 5 minute sau pana se incalzeste si se omogenizeaza.
Scoateți caisele pe prosoape de hârtie; scurgeți.
Serviți cu sos pentru scufundare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.