Țelină Collins
Țelina Collins este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, sirop simplu, sifon club și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină, și Tăiței de arahide cu țelină crocantă și frunze de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu 4 tulpini de țelină tocate și 1/4 cană de apă într-un blender. Se strecoară într-un ulcior umplut cu gheață, apăsând pe solide; aruncați solidele.
Adăugați 1/3 cană suc proaspăt de lămâie, 1/3 cană Sirop Simplu și 1/4 linguriță Bittermens Hellfire Habanero arbust sau Angostura bitters*; se amestecă până la rece. Împărțiți între 4 pahare Collins umplute cu gheață și adăugați 2-3 uncii de sodă club la fiecare.
Se ornează cu tulpini de țelină.
* Cele mai multe bitter conțin alcool. Pentru o băutură 100% nealcoolică, utilizați bitter de țelină Fee Brothers.