Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Supa de șuncă și mazăre împărțită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,09 USD pe porție. O porție conține 518 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de friptură de șuncă, cimbru, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 82 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușoară, Supă de pâine și șuncă, și Supa de mazăre despicată a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați șuncă tocată și gătiți, amestecând ocazional, până când șunca începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
3
Scoateți șunca din oală cu o lingură cu fante, apoi întoarceți oala la căldură și adăugați prazul și ceapa, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați morcovul, țelina, frunzele de dafin și cimbru și continuați să amestecați până când ingredientele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Așezați cârligele de șuncă,un vârf de fulgi de ardei roșu și mazărea verde despicată în oală și acoperiți cu 8 căni de apă (sau bulion, dacă folosiți). Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mazăre împărțită
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți cârligele din oală și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a le manipula. Tăiați carnea din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați carnea mărunțită și șunca rezervată înapoi în supă și condimentați după gust cu sare și piper. Condimentează cu suc de lămâie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Mustar Preparat, Optional
8
Se servește fierbinte cu smântână sau iaurt, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe