Șuncă și ouă diabolice
Diabolic șuncă și ouă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 44 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, șuncă, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice, și Ouă Benedict Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri sau cuptorul olandez, așezați ouăle într-un singur strat; adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți și încălziți până la fierbere; opriți focul. Dacă este necesar, scoateți tigaia de pe foc pentru a preveni fierberea ulterioară. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Treceți imediat apă rece peste ouă sau puneți-le în apă cu gheață până se răcește complet.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția șuncă, pimientos și pătrunjel.
Cojiți ouăle; tăiați longitudinal în jumătate. Rezervați jumătăți de albuș de ou.
Adăugați gălbenușurile de ou la amestecul de maioneză; se amestecă bine cu sârmă. Se amestecă șuncă și pimientos.
Se amestecă amestecul de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou.
Se pune pe farfuria de servire; se presară pătrunjel. Acoperiți și refrigerați până la servire.