Șuncă și Mac coace
Șuncă și Mac coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 358 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 50 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Un amestec de macaroane de cot, lapte, mere Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Bacon și ou Mac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu; bateți făina, zahărul brun, muștarul, sarea și piperul negru în unt.
Se toarnă laptele și se aduce la foc mic; reduceți focul la minim și bateți până când sosul este gros și bubuit, aproximativ 5 minute. Se amestecă macaroane, șuncă și felii de mere în sos.
Întindeți amestecul într-o caserolă de 2 litri.
Combinați firimiturile de pâine moale cu 2 linguri de unt topit într-un bol; presărați firimituri peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este Bulbuc și toppingul de firimituri este rumenit, aproximativ 35 de minute.