Șuncă și Fontina Frittata

Șuncă și Fontina Frittata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și Fontina Frittatan. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 2.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 432 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptura de șuncă, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arugulan și Fontina Frittata, Tomate, dovlecei și Fontina Frittata, și Ciuperci, praz și Fontina Frittata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați orice țesut conjunctiv și toată grăsimea de pe friptura de șuncă. Se toacă carnea în bucăți foarte mici și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci cu mâner sigur pentru cuptor la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Adăugați ulei și 1 lingură de unt în tigaie și acoperiți părțile laterale și fundul tigaiei uniform cu unt topit și amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bucăți de șuncă în tigaie și sotati 3 minute pentru a le rumeni puțin și a face o parte din umiditatea din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Împingeți împreună ouăle și laptele sau jumătate și jumătate. Rupeți bucățele minuscule de 1 lingură de unt rămasă și aruncați-le în ouă bătute. Se condimentează ouăle cu puțină sare și piper și se amestecă din nou pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă ouăle în tigaie peste șuncă. Amestecați ușor ouăle pentru a distribui uniform bucăți de șuncă în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Pe măsură ce ouăle se stabilesc, ridicați pielea de jos care s-a format și lăsați ouăle nefierte să se așeze. Continuați să faceți acest lucru pe măsură ce ouăle se rumenesc până când ouăle încep să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Transferați tigaia în cuptor și lăsați frittata să gătească 10 minute sau până când este aurie deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați un strat generos de fontina mărunțită la frittata și lăsați la cuptor încă 3 până la 5 minute, sau până când brânza se topește și începe să buleze și să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Serviți pene frittata direct din tigaie cu un server de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Server TortServer Tort
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista