Șuncă și fasole și multe altele

Șuncă și fasole și multe altele
Nevoie de o curs principal fără gluten? Șuncă și fasole și multe altele ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 400 de calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 30 de minute. 399 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți fasole super nordică, țelină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
3
Combinați fasolea înmuiată, 4 căni de apă, țelina, ceapa, frunzele de dafin, chimenul, pudra de usturoi și pătrunjelul într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati prazul in amestecul de unt pana se inmoaie si bucatile mai mici incep sa se rumeneasca, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați prazul în aragazul lent. În aceeași tigaie, gătiți și amestecați șunca până când marginile încep să se rumenească; se amestecă în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați slănina în tigaia fierbinte și prăjiți-o până când slănina este crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați slănina în bucăți de mușcătură și amestecați în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
8
Se toarnă bulionul de pui în tigaia fierbinte și se amestecă pentru a dizolva orice bucăți de aromă maro din tigaie; se toarnă bulionul de pui în supă. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Setați aragazul la scăzut gătiți supa până când fasolea este foarte fragedă, 6 până la 8 ore. Zdrobiți aproximativ jumătate din fasole cu un tocător de cartofi pentru a îngroșa supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista