Șuncă și fasole fierte lent

Șuncă și fasole fierte lent
Slow-fierte șuncă și fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 1577 calorii, 127g de proteine, și 78g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, șuncă de picnic, fasole lima și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole gătită lent, Fasole Gătită Lent, și Carne De Porc Și Fasole Fierte Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pasta de roșii, sosul Worcestershire, fulgii de ardei roșu și ardeiul într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați șunca, fasolea, frunza de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Se toarnă în 4 cesti de apă; acoperiți și gătiți pe jos, netulburat, 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Turnați roșiile într-un bol și zdrobiți-le cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați roșiile și sucurile lor, ceapa și usturoiul în aragazul lent. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Scoateți șunca din aragazul lent și transferați-o pe o tăietură pentru a se răci ușor înainte de feliere. Puneți deoparte aproximativ o treime din șuncă și 3 căni din amestecul de fasole înăbușită pentru a face Jambalaya de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Serviți șunca rămasă cu amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Transformă resturile în șuncă Jambalaya
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista