Șuncă și fasole fierte lent
Slow-fierte șuncă și fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 1577 calorii, 127g de proteine, și 78g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, șuncă de picnic, fasole lima și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole gătită lent, Fasole Gătită Lent, și Carne De Porc Și Fasole Fierte Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pasta de roșii, sosul Worcestershire, fulgii de ardei roșu și ardeiul într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Adăugați șunca, fasolea, frunza de dafin și cimbru.
Se toarnă în 4 cesti de apă; acoperiți și gătiți pe jos, netulburat, 8 ore.
Turnați roșiile într-un bol și zdrobiți-le cu mâinile.
Adăugați roșiile și sucurile lor, ceapa și usturoiul în aragazul lent. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute.
Scoateți șunca din aragazul lent și transferați-o pe o tăietură pentru a se răci ușor înainte de feliere. Puneți deoparte aproximativ o treime din șuncă și 3 căni din amestecul de fasole înăbușită pentru a face Jambalaya de șuncă.
Serviți șunca rămasă cu amestecul de fasole.
Transformă resturile în șuncă Jambalaya
Fotografie de Antonis Achilleos