Șuncă și fasole cu aragaz lent

Șunca și fasolea cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 278 calorii, 17g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 515 de fani. Un amestec de apă, șuncă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Fasole cu aragaz lent pentru congelator aka fasole prăjită fără reîncărcare, Fasole și cârnați cu aragaz lent, și Fasole roșie și orez cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea, șunca, zahărul brun, pudra de ceapă, pătrunjelul, sarea de usturoi, piperul negru și ardeiul cayenne într-un aragaz lent.
Se toarnă suficientă apă în aragazul lent pentru a acoperi amestecul cu aproximativ 2 inci. Setați aragazul lent la scăzut; fierbeți 12 ore, amestecând ocazional.