Șuncă Și Cartofi Dulci Kabobs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și cartofi dulci. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 568 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime per portie. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr brun, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Șuncă și cartofi dulci Kabobs pentru 2, Carne de porc la grătar și Kabobs de cartofi dulci, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan).
Instrucțiuni
Puneți cartoful dulce într-o cratiță mică; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când este aproape fraged.
Se scurge și se lasă deoparte.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; puneți ananasul deoparte. Într-un castron mic, combinați untul, zahărul brun și sucul rezervat.
Așezați șunca, dovlecelul, merele, cartoful dulce și ananasul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați amestecul de suc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 1 oră.
Scurgeți și aruncați marinada. Pe opt frigarui de metal sau lemn îmbibat, introduceți alternativ șunca, cartoful dulce, dovlecelul, merele și ananasul. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când merele sunt fragede, întorcându-se ocazional.