Șuncă, spanac și calzone de roșii uscate la soare
Șuncă, spanac și calzone de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 409 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, spanac, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 9 ingrediente.
Împărțiți aluatul uniform în 5 bucăți; bateți fiecare bucată de aluat într-un cerc de 5 inci. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de spanac pe jumătate din fiecare cerc, lăsând o margine de 1/2 inch. Îndoiți aluatul peste umplutură până când marginile aproape se întâlnesc. Aduceți marginea de jos peste marginea superioară; crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Așezați calzonele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 14 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.