Șuncă Ravioli Coace
Ham Ravioli coaceți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 829 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sosul alfredo, șuncă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli Coace, Spanac Ravioli Coace, și Rapid Ravioli Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți șunca, ciupercile, ceapa și ardeiul verde în ulei la foc mediu timp de 4-5 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Întindeți 2 linguri de sos Alfredo într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Amestecați sosul rămas în amestecul de șuncă; gătiți timp de 3-4 minute sau până se încălzește.
Scurgeți ravioli; puneți jumătate în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu jumătate din amestecul de șuncă. Repetați straturile. Se acoperă și se coace la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva]()
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie intensă. Note clare de căpșuni, zmeură, condimente și vanilie ies în evidență pe nas. Vinul este moale și se înfășoară pe palat; echilibrul corect între aciditate și tanini lasă un gust plăcut și persistent în gură.Amestec: 80% Sangiovese, 15% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon.