Șuncă, pate de țară și platou de brânză

Șuncă, pate de țară și platou de brânză
Șuncă, Pate țară, și platou de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 789 calorii. Pentru $ 5.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pate, bețișoare de pâine, brânză comte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Țara Pate (Pâté de Campagne), Scrumbie afumată P-La-La-La-La-La-La, și Răspândire de pădure și platou de Pate cu baghetă feliată.

Instrucțiuni

1
Aranjați brânzeturile și pateul pe o tăietură sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Așezați cornichons și muștar în ramekins și adăugați la bord sau platou. Înfășurați o felie de șuncă în jurul fiecăruia dintre mai multe bețișoare de pâine și adăugați la platou. Tuck în struguri printre brânză și șuncă înfășurat bastoane de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
StruguriStruguri
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Adăugați pâine tăiată în platou, distribuitoare moi de brânză și un cuțit de brânză și serviți placa sau platoul trecând la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MoaleBrânză Moale
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De BrânzăCuțit De Brânză

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Nasul și profilul aromelor fructelor întunecate, prunelor și notelor de cedru sunt frumos echilibrate cu aciditatea și structura taninului pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista