Șuncă La Cuptor De Vacanță
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Șunca la cuptor de vacanță ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 421 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătate de șuncă, unt, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vacanță Coapte Alaska, Șuncă De Vacanță La Cuptor Cu Cidru, și Vacanță Coapte Alaska pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325.
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Folosind un cuțit ascuțit, scor suprafață de șuncă cu 1/4-in. tăieturi adânci într-un model de diamant; introduceți un cuișor în fiecare diamant.
Coaceți, neacoperit, 1-1 / 4 ore.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați conservele, untul și muștarul; se încălzește.
Scoateți șunca din cuptor. Lingura păstrează amestecul peste șuncă.
Se coace, neacoperit, cu 30-40 de minute mai mult sau până când un termometru citește 140.