Șuncă La Cuptor Cu Portocale

Șuncă La Cuptor Cu Portocale
Orange sunca la cuptor ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 35 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți muștar dijon, suc de portocale, șuncă tăiată în spirală pe os și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați șunca într-o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Tocați usturoiul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Adăugați marmelada, muștarul, zahărul brun, coaja de portocală și sucul de portocale și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MarmeladăMarmeladă
MuștarMuștar
6
Se toarnă glazura peste șuncă și se coace timp de 1 oră, până când șunca este complet încălzită și glazura este bine rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista