Șuncă La Cuptor Cu Portocale
Orange sunca la cuptor ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 35 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți muștar dijon, suc de portocale, șuncă tăiată în spirală pe os și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați șunca într-o tigaie grea.
Tocați usturoiul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel.
Adăugați marmelada, muștarul, zahărul brun, coaja de portocală și sucul de portocale și procesați până se omogenizează.
Se toarnă glazura peste șuncă și se coace timp de 1 oră, până când șunca este complet încălzită și glazura este bine rumenită.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.