Șuncă La Cuptor Cu Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați șunca la cuptor cu portocale. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 16 și costă $1.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, oțet de vin, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Scor sunca într-un design de diamant; loc într-o mare grele, zip-top pungă de plastic.
Combinați concentratul de suc de portocale și următoarele 6 ingrediente; se toarnă amestecul peste șuncă. Sigilați punga și agitați până când șunca este bine acoperită. Marinați la frigider cel puțin 8 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți șunca din marinată, rezervând marinada. Puneți deoparte 1/2 cană de marinată; aruncați marinada rămasă.
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie acoperită cu spray de gătit; stud cu cuișoare. Introduceți termometrul pentru carne în șuncă, dacă doriți; periați ușor cu marinată. Capac; coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 140, ungând ocazional cu marinată.
Feliați șunca în porții de 16 (2 uncii) și puneți-o într-un recipient etanș etichetat. A se păstra la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 3 luni.
Scoateți cuișoarele din șuncă înainte de servire sau utilizare în alte rețete.