Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii)

Șunca la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 621 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, șuncă, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii), Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii), și Fasole Afumată Cu Cârnați (Mărimea Mulțimii).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Se acoperă ușor și se coace 1 1/4 până la 2 1/4 ore sau până când termometrul citește 135 F (13 până la 17 minute pe kilogram).
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca șunca să fie gata, scoateți din cuptor.
Se toarnă picături din tigaie.
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Tăiați forme uniforme de diamant pe suprafața grasă a șuncii. Introduceți cuișoare în fiecare diamant. Se amestecă împreună zahăr brun, oțet și muștar; pat sau perie pe sunca.
Coaceți descoperit cu 20 de minute mai mult.
Acoperiți șunca și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 140 F.
Se ornează cu felii de portocale și cireșe.