Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii)

Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii)
Șunca la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 621 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, șuncă, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii), Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii), și Fasole Afumată Cu Cârnați (Mărimea Mulțimii).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Se acoperă ușor și se coace 1 1/4 până la 2 1/4 ore sau până când termometrul citește 135 F (13 până la 17 minute pe kilogram).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca șunca să fie gata, scoateți din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se toarnă picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
6
Tăiați forme uniforme de diamant pe suprafața grasă a șuncii. Introduceți cuișoare în fiecare diamant. Se amestecă împreună zahăr brun, oțet și muștar; pat sau perie pe sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
șuncășuncă
7
Coaceți descoperit cu 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Acoperiți șunca și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 140 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Se ornează cu felii de portocale și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
CireșeCireșe
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista