Șuncă la cuptor cu glazură de muștar de ananas

Sunca la cuptor cu glazură de muștar de ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 1 porții cu 5891 calorii, 443g de proteine, și 343g de grăsime fiecare. Pentru $ 9.79 pe portie, această rețetă acoperă 71% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți cireșe maraschino, muștar, șuncă de capăt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar, Burgeri de ton cu glazură de ananas-muștar și Chile verde-gust de murături, și Șuncă coaptă cu glazură de muștar-piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Bateți sucul de ananas, zahărul brun și muștarul uscat într-un bol până când zahărul brun s-a dizolvat.
Așezați șunca într-un vas de copt cu partea tăiată în jos și aranjați inele de ananas și cireșe maraschino pe șuncă; asigurați-vă cu scobitori dacă este necesar. Împingeți cuișoarele în șuncă și șuncă și fructe cu glazură de suc de ananas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când glazura s-a copt pe șuncă, 1 1/2 până la 2 ore; ungeți cu glazură la fiecare 30 de minute.
Porniți broilerul cuptorului.
Fierbeți șunca până când glazura formează o crustă și feliile de ananas se rumenesc, aproximativ 5 minute.