Șuncă la cuptor cu glazură de coacăz roșu muștar și chutney de rubarbă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca coaptă cu glazură de coacăz roșu muștar și chutney de rubarbă. O porție conține 1351 calorii, 111g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,55 USD pe porție. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, șuncă, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Șuncă coaptă cu glazură de muștar-piersic, Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar, și Șuncă la cuptor cu glazură de portocale-muștar-piper.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Bateți jeleul, muștarul și ghimbirul într-o cratiță medie grea la foc mediu până se topesc, aproximativ 1 minut.
Scoateți glazura de pe foc.
Tăiați orice coajă dură și grăsime din partea superioară a șuncii, lăsând un strat de grăsime gros de 1/4 inch. Folosind cuțit ascuțit lung, scor de grăsime în model de diamant 1-inch-wide.
Periați partea superioară și părțile laterale ale șuncii cu generozitate cu o parte din glazură.
Coaceți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a șuncii înregistrează 140 F, periați cu glazură la fiecare 15 minute și acoperiți șunca cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră 15 minute.
Scoateți șunca din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Se servește cu chutney de rubarbă.