Șuncă la cuptor cu glazură de coacăz roșu muștar și chutney de rubarbă

Șuncă la cuptor cu glazură de coacăz roșu muștar și chutney de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca coaptă cu glazură de coacăz roșu muștar și chutney de rubarbă. O porție conține 1351 calorii, 111g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,55 USD pe porție. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, șuncă, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Șuncă coaptă cu glazură de muștar-piersic, Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar, și Șuncă la cuptor cu glazură de portocale-muștar-piper.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți jeleul, muștarul și ghimbirul într-o cratiță medie grea la foc mediu până se topesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
GhimbirGhimbir
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Scoateți glazura de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Tăiați orice coajă dură și grăsime din partea superioară a șuncii, lăsând un strat de grăsime gros de 1/4 inch. Folosind cuțit ascuțit lung, scor de grăsime în model de diamant 1-inch-wide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Așezați șunca în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Periați partea superioară și părțile laterale ale șuncii cu generozitate cu o parte din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
8
Coaceți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a șuncii înregistrează 140 F, periați cu glazură la fiecare 15 minute și acoperiți șunca cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți șunca din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați pe platou.
11
Se ornează cu năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
12
Se servește cu chutney de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
RubarbăRubarbă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Revista