Șuncă La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca la cuptor. Pentru $16.9 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 988g de proteine, 768g de grăsime, și un total de 12334 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica zahăr brun, decora cu: inele de ananas împânzit, cuișoare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Șuncă etichetată "gătește înainte de a mânca"
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Pentru o șuncă întreagă de 10 până la 15 kilograme, lăsați 18 până la 20 de minute pe kilogram; pentru o jumătate - 5 până la 7 kilograme-aproximativ 20 de minute pe kilogram; sau pentru o porție de coadă sau fund care cântărește 3 până la 4 kilograme, aproximativ 35 de minute până la kilogram. În toate cazurile, gătiți neacoperit până când temperatura internă ajunge la 160 buc.F. pentru un finisaj atractiv și rapid, scoateți șunca din cuptor cu aproximativ 30 de minute înainte de a fi gata și glazurați conform instrucțiunilor de mai jos.
Ii. șuncă etichetată "complet gătită" sau "gata de mâncare"
Preîncălziți cuptorul la 325 F. pentru a încălzi șunca, așezați-o pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială și coaceți neacoperit. Pentru o șuncă întreagă, lăsați 15 până la 18 minute la kilogram; pentru o jumătate, 18 până la 24 de minute pe kilogram. Șunca va fi gata când temperatura internă va ajunge la 140 de grade F. pentru a glazura șunca, scoateți-o din cuptor cu aproximativ 30 de minute înainte de a fi gata și creșteți căldura cuptorului la 425 de grade F.
Îndepărtați toată coaja, cu excepția unui guler în jurul osului gambei. Tăiați grăsimea din partea superioară a șuncii într-un model de diamant și acoperiți suprafața cu zahăr brun, muștar uscat umezit cu oțet de cidru, suc de prune, picături de vin sau șuncă.
Strângeți grăsimea la intersecțiile diamantelor cu cuișoare întregi. Sau decorați cu inele alternante de jumătate de ananas împânzite cu afine și stele tăiate din coaja de portocală conservată.
Puneți șunca în cuptor, reduceți din nou căldura cuptorului la 325 F și gătiți aproximativ 30 de minute.
Se ornează cu: felii de sos de afine jeleu acoperite cu felii subțiri de portocale sau ananas.
Rețete retipărite cu permisiunea bucuria gătitului, ediția a 75-a aniversare de Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker și Ethan Becker. (C) 2006 Simon & Schuster Inc., Bucuria încrederii în gătit și încrederea revocabilă MRB