Șuncă Irlandeză Și Supă De Varză

Rețeta șuncă irlandeză și supă de varză ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1018 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină Irlandeză, conserve de roșii, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Șuncă irlandeză și varză cu sos de muștar, Sos Tradițional Irlandez De Slănină, Varză Și Pătrunjel, și Gătiți Cartea: Șuncă Tradițională Irlandeză, Varză Și Sos De Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o oală sau o cratiță mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Scurgeți orice exces de grăsime.
Se amestecă cartofii, roșiile și suficient stoc de pui pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Aduceți la fierbere, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă varza și se lasă supa să fiarbă câteva minute mai mult înainte de servire.