Șuncă Glazurată De Modă Veche
Sunca glazurate de modă veche ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 12 și costă 2,07 USD pe porție. Acest fel principal are 1356 calorii, 115g de proteine, și 89G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână inele de ananas, frunze de cimbru, suc de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1302 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Șuncă Glazurată De Modă Veche, Șuncă Glazurată De Modă Veche, și Șuncă Coaptă De Modă Veche.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți raftul cuptorului în mijlocul cuptorului.
Într-un castron mic, amestecați muștarul Dijon, zahărul brun și cimbru.
Puneți șunca într-o tigaie mare, cu grăsime în sus. Frecați șunca cu glazură de muștar.
Se toarnă sucul de Ananas în fundul tigaiei.
Puneți șunca la cuptor și coaceți timp de 2 ore, perindând la fiecare 20 de minute cu sucul de ananas.
Scoateți șunca din cuptor.
Rotiți cuptorul la 400 de grade F.
Folosind scobitori, lipiți decorativ inelele de Ananas în jurul șuncii și puneți o cireșă în centrul inelului de ananas.
Presărați ușor inelele de ananas cu zahăr brun. Reveniți la cuptor, neacoperit și coaceți până când ananasul devine maro auriu deschis.
Scoateți din cuptor într-un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere.