Șuncă glazurată cu sos Dijon-ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați șuncă glazurată cu sos Dijon-ananas. Această rețetă face 20 de porții cu 366 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, șuncă, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, Șuncă glazurată cu sos de muștar de ananas, și Sos BBQ murături de șuncă de ananas glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă zahărul, siropul și muștarul până se amestecă. Utilizați cuțitul de tăiere pentru a face tăieturi diagonale chiar superficiale deasupra șuncii într-o singură direcție. Repetați, făcând fante în direcția opusă pentru a forma forme de diamant.
Introduceți cuișoare acolo unde se întâlnesc tăieturile.
Așezați șunca pe raft într-o tigaie superficială.
Așezați cireșele, cu părțile tăiate în jos, pe suprafața șuncii.
Coaceți 2 ore sau până când șunca este încălzită, perindând ocazional cu 1/2 cană amestec de sirop după 1-1/2 ore. Aproximativ 10 min. înainte ca șunca să fie gata, amestecați amestecul de sirop rămas cu amidon de porumb și ananas în cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic 5 min. sau până se îngroașă.