Șuncă glazurată cu sos Dijon-ananas

Șuncă glazurată cu sos Dijon-ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați șuncă glazurată cu sos Dijon-ananas. Această rețetă face 20 de porții cu 366 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, șuncă, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, Șuncă glazurată cu sos de muștar de ananas, și Sos BBQ murături de șuncă de ananas glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă zahărul, siropul și muștarul până se amestecă. Utilizați cuțitul de tăiere pentru a face tăieturi diagonale chiar superficiale deasupra șuncii într-o singură direcție. Repetați, făcând fante în direcția opusă pentru a forma forme de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Introduceți cuișoare acolo unde se întâlnesc tăieturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Așezați șunca pe raft într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați cireșele, cu părțile tăiate în jos, pe suprafața șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți 2 ore sau până când șunca este încălzită, perindând ocazional cu 1/2 cană amestec de sirop după 1-1/2 ore. Aproximativ 10 min. înainte ca șunca să fie gata, amestecați amestecul de sirop rămas cu amidon de porumb și ananas în cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic 5 min. sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Felie de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista