Șuncă Glazurată Cu Muștar De Miere Cu Aragaz Lent

Slow-aragaz miere muștar glazurate sunca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 769 calorii, 58G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de suc de mere, miere, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Glazurate Cu Curry-Muștar Cu Aragaz Lent, Șuncă Glazurată Cu Miere De Aragaz Lent, și Miere Muștar Portocaliu Aragaz Lent Spirală Tăiat Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea și excesul de grăsime din șuncă. Faceți tăieturi în șuncă la aproximativ 1 inch distanță și 1/4 inch adâncime în model de diamant.
Puneți șunca în aragaz lent.
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, mierea, muștarul și sucul de mere.
Capac; gatiti la foc mic 8 ore sau pana cand termometrul pentru carne introdus in centru citeste 140 F.