Șuncă Glazurată Cu Mure-Muștar

Șuncă Glazurată Cu Mure-Muștar
BlackBerry-muștar glazurate sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 121 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Un amestec de suc de mere, 3%-mai puțin-sodiu, muștar Dijon din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor, Panini de șuncă cu muștar de mure, și Plăcintă Cu Mure Glazurată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
3
Așezați șunca pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Combinați sucul, conservele și muștarul într-un castron mediu, amestecând până se combină bine. Puneți deoparte jumătate din amestecul de conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
MuștarMuștar
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți șunca la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru înregistrează 140, ungând cu jumătate de amestec de conserve la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți șunca din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați șunca pe un platou; acoperiți și lăsați să stea cu 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
8
Așezați amestecul de conserve rezervate într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Serviți sosul cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
10
Notă de vin: șunca afumată este o provocare a vinului-dominanța fumului ajunge de obicei să facă vinul să aibă gust de apă. Dar o parte a lumii are o mulțime de experiență de asociere șuncă și carne de porc cu vin, și că este regiunea Alsacia din Franța. Cu un fel de mâncare cu șuncă la fel de complex ca acesta, optează pentru unul dintre cele mai dramatice vinuri din Alsacia: un muscat uscat. Muscat Rserve al lui Domaine Weinbach 2003 (3 dolari
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumatășuncă Afumată
VinVin
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
șuncășuncă
11
este una dintre cele mai bune și suficient de dramatice pentru a se potrivi cu această șuncă. Aromele sale fructate exuberante trebuie experimentate pentru a fi crezute. - KM
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista