Șuncă Glazurată Cu Miere-Coriandru

Șuncă Glazurată Cu Miere-Coriandru
Miere-coriandru glazurat sunca este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 77 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cu 3% mai puțin-sodiu, oțet de cidru, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Morcovi Glazurați Cu Coriandru, Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocală, și Piept de rață frecat de coriandru cu portocale glazurate.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați semințe de coriandru și semințe de chimen în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand semintele devin maronii aurii si parfumate, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați amestecul de coriandru într-o râșniță de condimente sau cafea; pulsează până la măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
CafeaCafea
4
Adăugați zahăr și boia; pulsează să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ZahărZahăr
5
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor un model de diamant peste partea de sus a sunca; freca amestec de condimente uniform peste sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați mierea și oțetul de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
MiereMiere
8
Așezați șunca, capătul osului, într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
OsOs
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Ungeți cu amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți șunca încă 1 oră sau până când un termometru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Așezați șunca pe platoul de servire; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista