Șuncă Glazurată Cu Miere-Coriandru
Miere-coriandru glazurat sunca este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 77 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cu 3% mai puțin-sodiu, oțet de cidru, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Morcovi Glazurați Cu Coriandru, Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocală, și Piept de rață frecat de coriandru cu portocale glazurate.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați semințe de coriandru și semințe de chimen în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand semintele devin maronii aurii si parfumate, amestecand frecvent.
Așezați amestecul de coriandru într-o râșniță de condimente sau cafea; pulsează până la măcinat grosier.
Adăugați zahăr și boia; pulsează să se amestece.
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor un model de diamant peste partea de sus a sunca; freca amestec de condimente uniform peste sunca.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați mierea și oțetul de cidru.
Așezați șunca, capătul osului, într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Ungeți cu amestec de miere.
Coaceți șunca încă 1 oră sau până când un termometru înregistrează 14
Așezați șunca pe platoul de servire; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.