Șunca glazurată cu lămâie și piper murat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 872 calorii, 75g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ardei murați, șuncă, muștar granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles glazurată cu lămâie și piper, Somon glazurat cu arțar cu castraveți murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosind un cuțit ascuțit, scoateți coaja din șuncă, lăsând un strat de grăsime în jur, care are o grosime de cel puțin 1/4 inch. Înscrieți profund grăsimea într-un model încrucișat la intervale de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați șunca într-o tigaie mare și împrăștiați feliile de lămâie și ceapă în jurul ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați bulionul de pui sau bulionul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Într-un robot de bucătărie, combinați marmelada de lămâie-lime, ardeii murați, muștarul, sucul de lămâie și bourbonul și prelucrați într-un piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Ungeți partea superioară a șuncii cu 2 linguri de glazură de lămâie și piper murat. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
7
Scoateți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Ungeți șunca cu o cantitate mică de 1/2 cană de glazură și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Periați cu încă 1/2 cană de glazură și coaceți până când șunca se rumeneste și un termometru citit instant introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 155, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați șunca pe o tăietură. Strecurați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Bomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați sucurile într-o cratiță medie și fierbeți până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Bateți suspensia de amidon de porumb și adăugați-o în sucurile din cratiță împreună cu restul de 1/2 cană de glazură. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Feliați șunca și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate