Șuncă glazurată cu lămâie și piper murat

Șunca glazurată cu lămâie și piper murat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 872 calorii, 75g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ardei murați, șuncă, muștar granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles glazurată cu lămâie și piper, Somon glazurat cu arțar cu castraveți murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Folosind un cuțit ascuțit, scoateți coaja din șuncă, lăsând un strat de grăsime în jur, care are o grosime de cel puțin 1/4 inch. Înscrieți profund grăsimea într-un model încrucișat la intervale de 1/2 inch.
Transferați șunca într-o tigaie mare și împrăștiați feliile de lămâie și ceapă în jurul ei.
Adăugați bulionul de pui sau bulionul în tigaia de prăjire.
Într-un robot de bucătărie, combinați marmelada de lămâie-lime, ardeii murați, muștarul, sucul de lămâie și bourbonul și prelucrați într-un piure grosier.
Ungeți partea superioară a șuncii cu 2 linguri de glazură de lămâie și piper murat. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 oră.
Ungeți șunca cu o cantitate mică de 1/2 cană de glazură și coaceți timp de 1 oră.
Periați cu încă 1/2 cană de glazură și coaceți până când șunca se rumeneste și un termometru citit instant introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 155, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Transferați șunca pe o tăietură. Strecurați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea.
Transferați sucurile într-o cratiță medie și fierbeți până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 5 minute.
Bateți suspensia de amidon de porumb și adăugați-o în sucurile din cratiță împreună cu restul de 1/2 cană de glazură. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Feliați șunca și serviți cu sosul.