Șuncă Glazurată Cu Cireșe

Șuncă Glazurată Cu Cireșe
Cherry sunca glazurate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1232 calorii, 99G de proteine, și 78g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.06 pe portie. Funcționează bine ca fel principal. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, oțet de vin, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Curcan cu glazură de cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere, Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, și Pui Glazurat Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 325 grade F aproximativ 1-1/2 ore (sau până când termometrul înregistrează 140 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o cratiță combinați conservele de cireșe, oțetul, siropul de porumb și condimentele. Gatiti si amestecati pana la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
6
Scoateți din căldură. Puneți 3/4 cană de glazură în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Cu aproximativ 15 minute înainte de terminarea șuncii, lingurați o parte din glazura rămasă peste șuncă, bătând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Scoateți din cuptor; așezați pe un platou de servire încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Amestecați apa în glazura rezervată de 3/4 cană; încălziți și serviți împreună cu șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista