Șuncă Glazurată Cu Cireșe
Cherry sunca glazurate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1232 calorii, 99G de proteine, și 78g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.06 pe portie. Funcționează bine ca fel principal. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, oțet de vin, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Curcan cu glazură de cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere, Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, și Pui Glazurat Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie superficială.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 325 grade F aproximativ 1-1/2 ore (sau până când termometrul înregistrează 140 grade F).
Între timp, într-o cratiță combinați conservele de cireșe, oțetul, siropul de porumb și condimentele. Gatiti si amestecati pana la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți două minute.
Scoateți din căldură. Puneți 3/4 cană de glazură în lateral.
Cu aproximativ 15 minute înainte de terminarea șuncii, lingurați o parte din glazura rămasă peste șuncă, bătând ocazional.
Scoateți din cuptor; așezați pe un platou de servire încălzit.
Amestecați apa în glazura rezervată de 3/4 cană; încălziți și serviți împreună cu șunca.