Șuncă Glazurată Cu Cireșe

Șuncă Glazurată Cu Cireșe
Cherry sunca glazurate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1232 calorii, 99G de proteine, și 78g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.06 pe portie. Funcționează bine ca fel principal. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, oțet de vin, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Curcan cu glazură de cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere, Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, și Pui Glazurat Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 325 grade F aproximativ 1-1/2 ore (sau până când termometrul înregistrează 140 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Între timp, într-o cratiță combinați conservele de cireșe, oțetul, siropul de porumb și condimentele. Gatiti si amestecati pana la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
6
Scoateți din căldură. Puneți 3/4 cană de glazură în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Cu aproximativ 15 minute înainte de terminarea șuncii, lingurați o parte din glazura rămasă peste șuncă, bătând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Scoateți din cuptor; așezați pe un platou de servire încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Amestecați apa în glazura rezervată de 3/4 cană; încălziți și serviți împreună cu șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista