Șuncă Glazurată Cu Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca glazurată cu Bourbon. Această rețetă face 12 porții cu 576 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Un amestec de șuncă, zahăr brun, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi inelele de ananas, puteți urma acest fel principal cu Lemony Glazurate Ananas Cu Susul În Jos Turtă Dulce ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Șuncă Glazurată Cu Bourbon, Șuncă Glazurată Cu Bourbon, și Șuncă Glazurată Cu Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant de aproximativ 1/2 inch adâncime.
Așezați șunca într-o pungă mare, resigilabilă.
Adăugați bourbonul, zahărul brun, ananasul zdrobit, mierea și usturoiul în pungă; dați la frigider cel puțin 8 ore, întorcând punga de mai multe ori în timp ce marinați.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Transferați șunca și marinada într-un vas mare de copt; se toarnă apa în vas. Atașați inelele de Ananas în jurul suprafeței șuncii cu scobitori.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 165 grade F (95 grade C), ungând ocazional cu sosul în tigaie, 90 până la 105 minute.