Șuncă Glazurată

Șuncă Glazurată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca glazurată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1051 calorii, 82G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,06 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ienibahar, bourbon, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind un cuțit ascuțit, marcați grăsimea care acoperă șunca într-un model de diamant de 3/4 inci lățime (nu tăiați în carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire de 10 pe 14 inci și adăugați 1 cană de apă. Prăjiți șunca timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
În timp ce șunca se prăjește, pregătiți glazura: într-o cratiță grea, medie, la foc moderat, combinați 1 cană de suc de portocale, zahăr brun și bourbon. Aduceți la foc mic și continuați să fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați guava sau jeleu de mere, șalotă, ienibahar și cuișoare și continuați să fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
IenibaharIenibahar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GuavaGuava
6
Adăugați coaja de portocală și restul de 1 cană de suc de portocale și aduceți la fierbere. Continuați să fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
7
Adăugați feliile de portocală și ghimbirul proaspăt și gătiți până când feliile de portocală sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
8
Odată ce șunca a fost la cuptor timp de două ore, drapați feliile de portocale glazurate peste șuncă, fixându-le cu scobitori și periați șunca și portocalele cu aproximativ 1/2 cană de glazură, rezervând restul pentru servire. Continuați să prăjiți șunca până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 km f, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
1
Scoateți scobitorii din șuncă și aranjați feliile de portocală pe un platou. Feliați șunca și aranjați deasupra portocalelor. Încălziți glazura rămasă și serviți alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
1
Pentru a utiliza această glazură portocalie pe o coadă de porc cu OS de 12 kilograme, prăjiți coapsa într-un cuptor de 350 de litri F până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de litri F, aproximativ 1 1/2 ore, adăugând portocalele și glazura pentru ultimele 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
PortocaliuPortocaliu
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista