Șuncă devilată pe țelină
Sunca Deviled pe telina ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 22 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, oțet de cidru, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche.
Instrucțiuni
Tăiați o bandă subțire pe lungimea laturii rotunjite a fiecărei coaste de țelină pentru a forma un fund plat, apoi odihniți țelina pe fundul plat.
Tăiați marginile curbate cu un cuțit mare pentru a forma bucăți plate de țelină, aruncând garniturile. Tăiați în diagonală țelina în lungimi de 32 (1 1/4 inch).
Pulsați jumătate de șuncă într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt, apoi tocați șunca rămasă cu un cuțit mare ascuțit. Se amestecă șunca tocată mărunt și tocată cu ingredientele rămase și piperul după gust într-un castron, apoi se toarnă 1 linguriță de umplutură pe fiecare bucată de țelină.
* Țelina poate fi tăiată cu 6 ore înainte și răcită, învelită strâns în folie de plastic.* Șunca devilată poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.