Șuncă De Țară Carbonara
Rețeta de șuncă de țară Carbonara ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 469 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de căței de usturoi, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului;scurgeți, rezervând 1 1/2 căni de apă fierbinte pentru paste.
Gatiti sunca in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 pana la 5 minute sau pana cand este crocanta.
Îndepărtați șunca, rezervând picături în tigaie.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Șalotă Saut în picături fierbinți 3 până la 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă usturoiul; saut 1 minut.
Adăugați apă de paste rezervată la șalotă și usturoi; se aduce la fierbere. Se amestecă pastele fierte fierbinți și se ia de pe foc. Se amestecă gălbenușurile de ou, câte 1.
Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând continuu, 2 până la 3 minute sau până când este cremos.
Se ia de pe foc; adăugați șuncă gătită, parmezan și ingredientele rămase.
Presărați cu parmezan suplimentar, dacă doriți.